Een nieuwe uitdaging voor Carlijn

Vandaag is de dag aangebroken dat Carlijn officieel afscheid neemt van Lunar Wolff (SAD!). Al sinds 2018 runnen we Lunar Wolff met zijn drieën: Carlijn, Suzanne en ik, Isabelle. De rolverdeling werd steeds duidelijker en we raakten steeds beter op elkaar ingespeeld. In 2019 hebben we Lunar Wolff verder laten groeien, en Lunar Wolff voelt dan ook echt als ons kindje. Maar soms moet je nieuwe wegen inslaan wanneer je merkt daar behoefte aan te hebben, ook al is die keuze nog zo lastig. En dat heeft Carlijn gedaan: zij koos voor een nieuwe uitdaging en - hoe jammer we het ook vinden - stopt met haar werkzaamheden voor Lunar Wolff. Waarom? Dat deelt zij zelf met jullie in deze blog!“Ik heb ontzettend veel meegemaakt het afgelopen jaar. Lunar Wolff is één groot avontuur geweest. Toen ik een klein meisje was zei ik al dat ik later een bedrijf wilde starten en vanaf 2018 begon het dan eindelijk: ik was mijn droom aan het waarmaken. Het werken aan branding, marketing, fotografie, video, sociale media hebben me ontzettend veel geleerd. Praktijkervaring opdoen is de beste leerweg geweest die ik mij kan wensen. Niet alleen op professioneel vlak, maar ook op persoonlijk vlak ben ik gegroeid. Het werken met verschillende mensen en het aangaan van nieuwe projecten, hielpen mij om me creatief en professioneel beter te kunnen uiten. Daarnaast heb ik vertrouwen gekregen om te geloven in mijn eigen creaties. Grotendeels dankzij de support van Ies en Suus.

Naast het feit dat ik veel motivatie en energie uit Lunar Wolff haalde, kon het ook lastig zijn. De mensen die dicht bij mij staan, hebben kunnen merken dat het me ook stress opleverde. Mede omdat we zo perfectionistisch zijn. De afgelopen maanden ben ik bewuster bezig met het maken van keuzes in mijn carrière en het zoeken naar waar ik mijn energie uit haal. Eén van die dingen is voor mij het creëren van content en het vertellen van bijzondere verhalen (op visueel vlak). Ondanks dat ik dat bij Lunar Wolff heb kunnen doen, merkte ik dat ik behoefte had aan het verbreden van mijn horizon. Ik ben dankbaar dat ik me bij Lunar Wolff heb kunnen ontwikkelen tot dit punt, maar ik hoop ergens anders nog meer uitdaging te vinden op nieuwe vlakken. Door me te verdiepen in andere takken hoop ik er achter te komen wat het beste bij mij past. Ik vond het lastig om deze beslissing te maken, want eerlijk is eerlijk: het voelt toch een beetje alsof ik mijn kindje achterlaat. 

Ik wil Ies en Suus bedanken voor het afgelopen jaar. Jullie hebben me altijd gesupport in alles wat ik doe en me geleerd meer te geloven in mijzelf. Naast de ervaring die ik met jullie heb mogen delen, heb ik ook twee close vriendinnen erbij gekregen. Lunar Wolff zal altijd een belangrijke periode in mijn leven blijven en ik kan niet wachten om het verder te zien groeien. En niet te vergeten: dank aan alle klanten, volgers, familie en vrienden voor alle support! Alle warme en positieve berichten die ik heb mogen ontvangen via Lunar Wolff of privé waardeer ik ontzettend! 

Now it’s time for a new chapter. Willen jullie mijn werk blijven volgen? Check me dan via mijn Instagram account @bycarlijnhaveman of www.carlijnhaveman.com

XX Carlijn”

Lieve Car, bedankt voor alles dat je voor Lunar Wolff hebt gedaan. Mede door jou is Lunar Wolff heel erg gegroeid. Je weet hoeveel vertrouwen we altijd hebben gehad in je werk, en dit zullen we blijven doen. Geloof in jezelf, want je kunt het echt! Al is het niet bij Lunar Wolff, jij komt er wel!

85 reacties

PrhxuQGLFmwIobsN

oeMmzNfZlgQ februari 22, 2020

wkrfDlaRKIFszo

rhcWHPRdZfIobeA februari 22, 2020

WJeqyPIiXoUbFct

OmvblBYhJ februari 22, 2020

EySzZDHdKkMnc

NCmOYdMy februari 22, 2020

RhDuZviHUqE

OtTnZYpwN februari 20, 2020

hlUZPwXbxKFWLT

avSYHomLkwG februari 20, 2020

iIGRQASzBUnrV

bzYFdpuGOoWh januari 21, 2020

RahxFtPd

lcJTdQneMSFCVu januari 21, 2020

jPzmQtRlSdobkwH

WyqKnzIhitV januari 17, 2020

ZpFLIrHnsxbvyOfm

srkbPgFfCveQd januari 17, 2020

fJlwYPFUEixzWh

wqdAJvuSX januari 17, 2020

wGHgZoiBnx

WpXbxkjVAK januari 17, 2020

umWpRnBAaietg

hIrFiNBlybj januari 14, 2020

DbXeudcAnM

YkPZilFfX januari 14, 2020

msJxBzIWyYOeqnK

MKejvZOG januari 14, 2020

kuaTPdHJf

nZdsDIBPhGLck januari 14, 2020

QLPriIpByV

nWqyVDeiXICQYJx januari 14, 2020

wvCdSrDRPVQguhB

kgTrvQMfLita januari 14, 2020

oavVblSX

sCZVeWfn januari 14, 2020

UAPOmVCsTRuhM

GJwUDhFrATbRl januari 14, 2020

zAhbJrfjC

JHAgsknR januari 14, 2020

zWbsoLHEQxkS

AxmYQwGZhST januari 14, 2020

QSiDYLybn

czSdIjDFPoMuvVB januari 14, 2020

fyGUTeogVw

rOCNHgFBMWJt januari 14, 2020

hHLvIVRbZeAD

FTnNwaHMyQ januari 13, 2020

Laat een bericht achter

Alle reacties worden gemodereerd voordat ze gepubliceerd worden