Hey you,

Wij zijn twee vriendinnen: Isabelle en Suzanne, en samen hebben wij Lunar Wolff opgezet: een sieradenmerk uit Amsterdam, ontstaan vanuit een grote passie voor sieraden.

Met onze studie-achtergrond van Toegepaste Psychologie en onze persoonlijke eigenschappen zijn wij het perfecte team. De goed georganiseerde en altijd eerlijke Isabelle zorgt ervoor dat alles volgens planning verloopt. Daarnaast houdt zij zich bezig met marketing (adverteren) en alle tekstuele content. De nieuwsgierigheid en creativiteit van Suzanne zorgen ervoor dat wij altijd op tijd de nieuwste en tofste ontwerpen klaar hebben liggen voor nieuwe collecties en regelt zij dat dit gerealiseerd wordt. Ook houdt zij er zicht op dat jouw pakketje altijd op tijd bij jou terecht komt! Nòg meer willen weten over ons? Lees dan ons Get to Know the Team blog van Suzanne & Isabelle.

Wij zagen een behoefte voor persoonlijke sieraden met een betekenis, en dit is dan ook wat wij willen bieden. Elk sieraad heeft een eigen verhaal, en daarmee is elk van onze sieraden bijzonder. De sieraden van Lunar Wolff zijn van goede kwaliteit, je kunt ze langere tijd dragen.


We staan voor diversiteit, en willen ervoor zorgen dat iedereen het sieraad vindt dat goed bij hem of haar past, of bij de persoon aan wie het sieraad cadeau wordt gedaan. De sieraden van Lunar Wolff zijn sieraden met een persoonlijke betekenis, die gedragen worden met trots. Ze zijn bedoeld om jou meer kracht te geven!

Lots of love,

Lunar Wolff