Behind-the-scenes: video- en fotoshoot nieuwe collectie

Zeer, zeer binnenkort komt onze tweede collectie uit. Super spannend, en de afgelopen maanden hebben wij hier dan ook hard voor gewerkt. Wij zijn mega blij met het resultaat en kunnen niet wachten om het aan jullie te laten zien. En goed nieuws: het duurt niet lang meer, 6 april komt deze collectie namelijk uit.

Maar bij een nieuwe collectie horen natuurlijk ook nieuwe foto’s en video’s. Dit weekend zijn wij dan ook aan de slag gegaan met het shooten van de nieuwe collectie. Na het regelen van drie topmodellen (@veerleredeker, @afromycaribbean en @isajouaou) en toffe locaties konden wij beginnen.

Een volle dag shooten is altijd een lange, vermoeiende dag, maar ook een hele gezellige, leerzame en fijne dag. Je kunt er vanuit gaan dat er ongetwijfeld iets fout zal gaan, en dat de planning nooit helemaal zo verloopt als je in gedachten had. Zo hadden wij geregeld twee uur lang voor openingstijd te shooten in een Toko in Amsterdam, maar bij aankomst was er niemand aanwezig. Wij hadden al een strakke planning, maar dit leidde tot een nieuwe uitdaging en een nog strakkere planning. Uiteindelijk hebben wij geregeld dat wij last minute bij een lieve man in de Asian Grocery Store Toko mochten shooten, en is het toch nog gelukt mooie beelden te schieten. Ondanks dat er altijd iets misgaat, kijk je er na afloop toch vaak alsnog met een tevreden gevoel op terug.

Ook de modellen spelen een belangrijke rol tijdens het shooten. Niet alleen hopen wij dat zij mooi op beeld staan, maar het is ook zoveel fijner om te werken met gemotiveerde meiden met positieve vibes. Dit weekend hadden wij het geluk om te mogen werken met super leuke, spontane, knappe meiden, die zich de hele dag hard hebben ingezet om mooi resultaat te behalen.

Ben je ook zo benieuwd naar de nieuwe collectie? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief, of volg ons op Facebook of Instagram, en hoor als eerste als de collectie online staat!

Laat een bericht achter

Alle reacties worden gemodereerd voordat ze gepubliceerd worden