5 x sieraden musthaves

Dat sieraden niet weg te denken zijn uit de fashionwereld is inmiddels niet meer onbekend, maar welke sieraden zijn nou echt onmisbaar in de collectie van iedere vrouw?
Lees in deze blog de vijf sieraden musthaves die iedereen zou moeten hebben!


1. Alledaagse sieraden
Soms wil je gewoon even casual de deur uit, met lichte of zelfs helemaal geen make-up, en wil je geen grote, glimmende sieraden daarbij dragen. Dan is het wel zo fijn als je een aantal sieraden hebt die je elke dag kunt dragen, ongeacht hoe je er verder uit ziet. Simpele, minimalistische sieraden zijn perfect om elke dag te dragen. Ook wanneer je juist een hele drukke outfit hebt, kunnen deze alledaagse sieraden zorgen voor wat rust in je look. Een echte musthave dus!

2. Statement sieraden
Verjaardagen, evenementen en speciale gelegenheden vragen om statement sieraden: in het oog springende, opvallende sieraden, die de aandacht trekken. Je omgeving kijkt er gelijk naar, statement sieraden kunnen jouw persoonlijkheid daadwerkelijk versterken! Maar statement sieraden zijn niet alleen geschikt voor speciale gelegenheden, ze kunnen ook juist jouw simpele outfit een boost geven!

3. Goede glimmers
In de decembermaand zijn glimmers sowieso onmisbaar, maar wij vinden glimmende sieraden het hele jaar door wel geschikt. We kunnen er lang of kort over zijn, maar wie houdt er nou niet van glimmende sieraden? Minimaal een shiny sieraad is dan ook onmisbaar in jouw collectie!

4. Horloge
Ondanks dat vandaag de dag bijna iedereen zijn telefoon constant op zak heeft, is het toch fijn om de tijd om je pols te hebben in de vorm van een horloge. En naast dat een horloge hartstikke functioneel is, kan een horloge ook een echte accessoire zijn. Zilver, goud, rosé of gekleurd, horloges zijn tegenwoordig in alle kleuren en maten te krijgen. Ook in alle prijsklassen zijn mooie horloges te vinden! Geen excuus dus om geen horloge te bezitten!

5. Sieraden met een betekenis
Voor ons zijn sieraden met een betekenis essentieel: wij willen af van de sieraden die snel gekocht en snel weer weggegooid worden, het is pas echt mooi om sieraden te dragen waar een verhaal achter zit, die voor jou een persoonlijke betekenis hebben. En dan gaat het absoluut niet om de prijs of hoe het sieraad eruit ziet, als het sieraad voor jou een betekenis heeft, rock jij het hoe dan ook! Check onze collectie om te zien welke betekenis er achter onze sieraden schuil gaat.

Laat een bericht achter

Alle reacties worden gemodereerd voordat ze gepubliceerd worden