Zilveren of gouden sieraden: wat past bij jou?

Wanneer je in jouw omgeving kijkt naar alle mensen die sieraden dragen, is er een mooie verdeling te maken tussen de mensen die zilver dragen en de mensen die goud dragen. Maar wat draag jij? Wij van Lunar Wolff vinden beiden mooi, en hebben er dan ook bewust voor gekozen om zowel gouden als zilveren sieraden aan te bieden. Maar wist je dat er een aantal trucs zijn om te kijken of goud of zilver jou beter staat?

Er zijn een aantal trucs om te kijken of goud of zilver jou beter staat.

Zo passen over het algemeen gouden sieraden perfect bij mensen met bruine ogen, die gouden tinten in het haar hebben. Zilveren sieraden staan dan weer beter bij mensen met blauwe of groene ogen, en bij mensen met as-kleurige tinten in het haar.

Een andere handige truc is door te kijken naar jouw aderen op een plek waar ze goed zichtbaar zijn, zoals de binnenkant van je pols of de binnenkant van je elleboog. Lijken jouw aderen meer blauw gekleurd? Dan heeft jouw huid waarschijnlijk een koele ondertoon, en passen zilveren sieraden jou beter. Zijn jouw aderen meer groenig van kleur? Dan heb jij waarschijnlijk een warme ondertoon in jouw huid, en zal goud jou beter staan. Ook op basis van jouw ‘tan’ na een dagje zonnen kun jij een inschatting maken of jouw huid een koele of een warme ondertoon heeft. Mensen die snel verbranden, hebben zeer waarschijnlijk een koele ondertoon in hun huid, waar zilveren sieraden dus goed bij passen. En heb jij snel een zongebruind kleurtje? Dan heeft jouw huid waarschijnlijk juist een warme ondertoon, en past goud perfect bij jou!

Allemaal leuke trucs natuurlijk, maar wij blijven wel gewoon van mening dat je moet dragen wat je mooi vindt. Wear it with pride, en alles zal jou mooi staan! Ben jij #teamgold or #teamsilver? Let us know!

Lots of love,
Lunar Wolff

Bron:
Wat staat jou mooier: goud of zilver? (2018, 24 juli). Geraadpleegd op 18 november 2018, van https://monstyle.nl/wat-staat-je-mooier-goud-of-zilver/

2 reacties

levitra soft tabs[/url]
Proglek april 07, 2021

Dosage Amounts For Children Medication Amoxicillin Muctevot [url=https://bansocialism.com/]cialis coupons[/url] plaummaMep Acheter Priligy En Ligne Uk

Proglek december 30, 2020

Laat een bericht achter

Alle reacties worden gemodereerd voordat ze gepubliceerd worden