Behind the scenes: fotoshoot nieuwe collectie

Na maanden hard werk is het bijna zover: volgende week,  op zaterdag 19 oktober, lanceren wij onze nieuwe collectie. Deze collectie bestaat uit ringen - veruit het meest aangevraagde product door jullie. Hoe deze eruit komen te zien is nog héél even geheim, maar binnenkort meer! Voor een nieuw product online komt, gaat er altijd een fotoshoot aan vooraf. Zo ook voor de ringen. In deze blog lees je alles over hoe zo’n shoot eraan toe gaat!

Het was voor het eerst dat wij een content-shoot deden waarbij we gebruik maakten van een studio, in plaats van een andere locatie. En dat bleek een goede keuze, want het was de hele dag grijs en bewolkt, én het regende de gehele dag. Is trouwens niets nieuws, want dat is volgens mij het weer geweest voor de afgelopen drie weken. Desalniettemin: slecht en grauw weer is niet mega bevorderlijk voor je foto’s, dus kozen wij voor deze druilerige zondag een studio, en dat was perfect.

Ringen zijn kleine sieraden die om beweeglijke vingers zitten, wat het een uitdaging maakt om het goed en mooi in beeld te brengen. Dit liet onze keuze mede vallen op een studio, zodat de omgeving niet te veel afleidde van het al niet al te grote product. Voor deze shoot kozen wij The Singel Studio’s in Amsterdam. Deze zit aan de Singel, en is een hele fijne locatie met een hoog plafond. Er is genoeg apparatuur beschikbaar, en de mensen die er werken zijn ontzettend aardig en behulpzaam. Aanrader dus!

En een shoot is natuurlijk niets zonder modellen, dus ook voor deze shoot mochten wij weer samenwerken met twee mega knappe modellen: Eugenée (onderste foto) en Floor (bovenste foto). Wellicht komt Eugenée jullie bekend voor, want dit was niet de eerste keer dat we samen werkten. Voor onze Power of Letters-collectie stond zij ook al model, check hier de video van deze shoot. Het tweede model was Floor, en wij hoeven jullie denk ik niet te vertellen waarom we voor haar hebben gekozen. Beweging en poses aannemen is key tijdens een shoot, en wij hadden het geluk dat zowel Eugenée als Floor er op een natuurlijke manier voor zorgden dat zij mooi op beeld stonden. Met hen samenwerken is een feestje, en we zijn dan ook weer heel erg blij met het eindresultaat.Volgende week, zaterdag 19 oktober, lanceren we eindelijk onze nieuwe collectie, maar via onze Instagram en Facebook vind je al een aantal sneak peaks van de nieuwe collectie en de shoot. Volg ons daar en stay tuned: it’s gonna be lit!

6 reacties

JaAgpXBfHYdw

OgNiwCtVzsYLIqR februari 22, 2020

ZMSIrQGkcmsLd

ICJSQaGmvfE februari 22, 2020

lwXEWLCIB

fzArMICtobY februari 22, 2020

LKGBkpraqQAt

mrnOquLpBoYts februari 22, 2020

bSnBjTlVfdWIHoDv

WNJzoPAg februari 20, 2020

EYKpbWXkMevjGfuy

qmWMPNfUaYuT februari 20, 2020

Laat een bericht achter

Alle reacties worden gemodereerd voordat ze gepubliceerd worden