The story behind Lunar Wolff

Hey you,

Welkom bij onze allereerste blog! Wij zijn Lunar Wolff, een sieradenmerk uit Amsterdam, ontstaan vanuit een tweetal ambitieuze ondernemers met een grote passie voor sieraden. Wij, Suzanne en Isabelle, droomden altijd al van een eigen collectie, en deze droom wordt nu werkelijkheid! Wij zagen een behoefte voor persoonlijke sieraden met een betekenis, en dit is dan ook wat wij willen bieden. Tegenwoordig zijn veel sieraden trendgevoelig: ze worden snel gekocht en net zo snel weer weggegooid. De sieraden van Lunar Wolff zijn van goede kwaliteit, je kunt ze voor langere tijd dragen. Daarnaast bieden wij persoonlijke sieraden met een verhaal.

Wij staan voor diversiteit, en willen ervoor zorgen dat iedereen het sieraad vindt dat goed bij hem of haar past, of bij de persoon aan wie het sieraad cadeau wordt gegeven. De sieraden van Lunar Wolff zijn sieraden met een persoonlijke betekenis, die gedragen worden met trots. Ze zijn bedoeld om jou meer kracht te geven!

De collectie zal de komende maanden verder uitbreiden, maar onze eerste collectie staat in het teken van edelstenen. Wist je dat elke edelsteen een eigen kracht en werking heeft? Wij starten met vier verschillende edelstenen: de rose quartz, amethyst, aquamarine en carnelian. Wil jij weten welke steen het beste bij jou past? Stay tuned en houd onze blogs in de gaten, dan weet jij binnenkort alles over de verschillende stenen.

In onze blogs nemen wij jullie mee in de wereld van sieraden, en zullen wij een kijkje geven achter de schermen van ons bedrijf. 
Hebben jullie meer ideeën of wil je gewoon een reactie geven? Let us know!

Lots of love,

Lunar Wolff

Laat een bericht achter

Alle reacties worden gemodereerd voordat ze gepubliceerd worden