Sterrenbeelden: voel jij je verbonden met taurus (stier) season?

Horoscopen en astrologie: hate it or love it. Sommige mensen vinden het klinkklare onzin; anderen voelen zich ermee verbonden. Los of je er daadwerkelijk in gelooft of niet: al eeuwenlang houden mensen zich bezig met het bestuderen van sterrenbeelden en astrologie. In deze rubriek nemen we jullie elke maand mee in het sterrenbeeld van het seizoen!

TAURUS SEASON

Periode
20 april tot en met 20 mei

Element
Aarde

Ruling planet
Venus

Bijpassende edelstenen
Aventurijn, mosagaat, rookkwarts, rozenkwarts, saffier & smaragd.

Kenmerken
Betrouwbaar, sterke wilskracht en doelgericht: deze drie kernbegrippen omschrijven mensen met het sterrenbeeld stier als de beste. Met als element aarde laten stieren zich bijpassend zien als nuchtere en stabiele mensen, die zich minder snel zullen laten leiden door emotie, maar eerder door verstand. Ze zijn zelfstandig en zelfverzekerd, en komen zo ook over op anderen.

Hun sterke wilskracht en doelgerichtheid levert hen veel op in het leven. Als ze een doel voor ogen hebben zullen ze er hard voor werken, en zorgen dat zij hun doel koste wat het kost zullen behalen. Hun doelgerichtheid gaat samen met een gestructureerd leven, en dat is dan ook waar stieren van houden.

Sterke wilskracht uit zich bij stieren daarnaast in overtuigende visies op bepaalde zaken. Wanneer een stier ergens van overtuigd is, zullen zij er alles aan doen anderen hier ook van te overtuigen. Ze zijn realistisch: zeker niet pessimistisch of per se optimistisch, maar staan nuchter in het leven en gaan af op feiten, in plaats van onzin. Ze zijn altijd eerlijk en vaak direct, waardoor ze soms bot over kunnen komen, wat dan niet zo bedoeld is. Vrienden kloppen graag bij stieren aan voor advies, want voor een eerlijk advies ben je bij een stier aan het juiste adres!

Mindere eigenschappen
Stieren zijn betrouwbaar en loyaal, maar doe je hen onrecht aan dan kan dit tot uiting komen in een woede uitbarsting. Heb je het verpest bij een stier? Dan zullen zij je niet snel vergeven.

Hun sterke visie en overtuigingskracht kan soms doorslaan in koppig gedrag. Net als echte stieren kunnen mensen met het sterrenbeeld stier extreem koppig zijn.

Mensen met stier als hun sterrenbeeld hechten daarnaast veel waarde aan geld en bezittingen. Ze zullen hun geldzaken zo goed als het kan op orde houden, en zijn niet vies van een beetje luxe. Hun liefde voor geld en mooie spullen kan dan ook leiden tot hebzucht.

Ondanks deze mindere eigenschappen is een Stier een goede en betrouwbare partner/vriend(in) die je graag naast je wil hebben!

Disclaimer: de beschrijving van de gekoppelde persoonlijkheid aan bepaalde sterrenbeelden is in deze rubriek slechts algemeen, en om hier meer concreet en dieper op in te gaan dient er naar meerdere factoren gekeken te worden. Volledige herkenning is dan ook geen must! ;)

Voel jij je verbonden met je sterrenbeeld of vind je het grote onzin? Laat het ons weten in de comments! Heb je nog andere vragen? Dan kun je altijd even een mailtje sturen!

Bronnen
https://www.spiritualgarden.nl/zoek-op-sterrenbeeld/sterrenbeeld-stier-21-april-t-m-20-mei/
https://rubriek.nl/mind/slechte-eigenschappen-van-het-sterrenbeeld-stier/
https://www.horoscooptarot.nl/sterrenbeeld-stier.html
https://rubriek.nl/mind/20-eigenschappen-van-het-sterrenbeeld-stier/

Laat een bericht achter

Alle reacties worden gemodereerd voordat ze gepubliceerd worden