Sterrenbeelden: voel jij je verbonden met pisces (vissen) season?

Horoscopen en astrologie: hate it or love it. Sommige mensen vinden het klinkklare onzin; anderen voelen zich ermee verbonden. Los of je er daadwerkelijk in gelooft of niet: al eeuwenlang houden mensen zich bezig met het bestuderen van sterrenbeelden en astrologie. In deze rubriek nemen we jullie elke maand mee in het sterrenbeeld van het seizoen!

PISCES SEASON

Periode
19 februari tot en met 20 maart

Element
Water

Heersende planeten
Neptunus en Jupiter

Bijpassende edelstenen
Amethist, aquamarijn, Botswana agaat, fluoriet, opaal en turkoois.

Kenmerken
Mensen met het sterrenbeeld Vissen zijn vriendelijk, vrolijk en hartelijk. Ze worden door veel mensen aardig gevonden door hun relaxte karakter Vissen waaien met alle winden mee. Ze zijn geduldig en zijn een ster in de gevoelens van anderen om hen heen aanvoelen en kunnen dan ook gemakkelijk hun medeleven tonen. Ze halen het beste in anderen  Ze genieten ervan om met anderen te zijn, maar hebben eens in de zoveel tijd ook de drang om alleen te zijn. Vissen zijn niet materialistisch en hebben er geen problemen mee hun bezittingen te delen met anderen, wat mede maakt dat anderen graag met hen omgaan.

Vissen zijn dromerig en gevoelig; ze zijn romantisch ingesteld. Ze handelen vaak vanuit emotie in plaats van uit verstand, wat maakt dat zij hun eigen gevoel goed kunnen volgen. Het innerlijk van anderen is dan ook wat telt voor hen. Vissen hebben een hekel aan discipline, en een 9-tot-5-baan zou hen dan ook niet goed passen. Creativiteit daarentegen is aan Vissen besteed. Ze hebben originele ideeën en zijn een bron van inspiratie.

Vissen kiezen kwaliteit boven kwantiteit. Liever steken zij moeite in enkele waardevolle vriendschappen dan heel veel oppervlakkige relaties. Ze vinden het belangrijk om mensen te kunnen vertrouwen. Kortom, aan vissen heb je betrouwbare, relaxte en fijne mensen.

Mindere eigenschappen
Waar we eerder al vermeldden dat vissen met alle winden meewaaien en dit teken is van flexibiliteit, kan dit ook hun valkuil zijn. Ze zijn makkelijk te beïnvloeden en tonen niet altijd hun ruggegraat. Ze kunnen chaotisch en lui zijn, en gaan niet goed samen met discipline. Liever trekken zij hun eigen plan, en voelen zich dan ook niet prettig bij anderen die hen bekritiseren.

NB: de beschrijving van de gekoppelde persoonlijkheid aan bepaalde sterrenbeelden is in deze rubriek slechts algemeen, en om hier meer concreet en dieper op in te gaan dient er naar meerdere factoren gekeken te worden. Volledige herkenning is dan ook geen must! ;)

Voel jij je verbonden met je sterrenbeeld of vind je het grote onzin? Laat het ons weten in de comments! Heb je nog andere vragen? Dan kun je altijd even een mailtje sturen!


Bronnen
https://www.spiritualgarden.nl/zoek-op-sterrenbeeld/sterrenbeeld-vissen-20-februari-t-m-20-maart/
https://www.mediumchat.nl/sterrenbeelden/vissen
https://rubriek.nl/mind/slechte-eigenschappen-van-het-sterrenbeeld-steenbok/
https://www.horoscooptarot.nl/sterrenbeeld-vissen.html
https://rubriek.nl/mind/slechte-eigenschappen-van-het-sterrenbeeld-vissen/

9 reacties

fvKWoCUbp

bejEJnmBNaof maart 26, 2020

CESlBTyQAKcpJ

aBxReVIdMpUEkOJ maart 26, 2020

bqNaPlLc

gptvankfwYS maart 19, 2020

TuhjAoRZQg

poOZUPjVWlmu maart 18, 2020

FBHlTgWPmj

CcgMlsDBXpdHtb maart 18, 2020

HoydQaNtMGUfeO

KqGbrDgNptx maart 05, 2020

fvSYOktHPMXqmzE

CudASTVLpf maart 05, 2020

PXczDZrmod

AZpiyrNKFfae maart 02, 2020

gVbQSYcKqiCW

GpsfZNVnAmDqiQuc maart 02, 2020

Laat een bericht achter

Alle reacties worden gemodereerd voordat ze gepubliceerd worden