Sterrenbeelden: voel jij je verbonden met aquarius (waterman) season?

Horoscopen en astrologie: hate it or love it. Sommige mensen vinden het klinkklare onzin; anderen voelen zich ermee verbonden. Los of je er daadwerkelijk in gelooft of niet: al eeuwenlang houden mensen zich bezig met het bestuderen van sterrenbeelden en astrologie. In deze rubriek nemen we jullie elke maand mee in het sterrenbeeld van het seizoen!

AQUARIUS SEASONPeriode
20 januari tot en met 18 februari.

Element
Lucht

Heersende planeten
Uranus en Saturnus

Kenmerken
Een waterman is van nature aantrekkelijk en sterk. Hun persoonlijkheid is tweeledig: aan de ene kant zijn zij verlegen en geduldig, maar kunnen aan de andere kant ook juist uitgesproken en levendig zijn. Watermannen hebben een uitgesproken mening: ze staan voor hun standpunt, en zijn niet bang om dit aan anderen te motiveren. Maar wanneer anderen dan met redelijke tegenargumenten bij hen terug komen, zijn zij ook niet bang om van standpunt te veranderen.

Mensen met een waterman als sterrenbeeld zijn intelligent, straight to the point en eerlijk. Ze zijn praktisch ingesteld, en gaan doelgericht te werk. Ze hebben snel door hoe dingen in elkaar steken en houden ervan te dromen over de toekomst en hier plannen voor te maken. De waterman heeft een hekel aan mensen die hun beloften niet nakomen, juist omdat zij dit zelf wel doen. Zij kiezen hun omgeving bewust uit, en hebben liever enkele goede vrienden, dan tientallen kennissen.

Een waterman is van nature een idealist, en wil zich inzetten voor goede doelen. Ze zijn een tikkeltje excentriek, wat hen juist uniek maakt. Dit zorgt ervoor dat ze anderen soms kunnen verbazen met hun acties, maar met een waterman is het in ieder geval nooit saai!

Mindere eigenschappen
Een waterman kan afstandelijk overkomen, en is voor de omgeving daarom soms een mysterie. Ze vinden het belangrijk om tegengas te geven, waardoor het lijkt alsof zij het nooit ergens mee eens zijn. Ook draagt dit bij aan het feit dat mensen hen bot over vinden komen. Ze voelen zich vaak onbegrepen door anderen en kunnen daarnaast onberekenbaar en onvoorspelbaar zijn.

Bijpassende edelstenen
Angeliet, aquamarijn, chrysocolla, fluoriet en turkoois.

NB: de beschrijving van de gekoppelde persoonlijkheid aan bepaalde sterrenbeelden is in deze rubriek slechts algemeen, en om hier meer concreet en dieper op in te gaan dient er naar meerdere factoren gekeken te worden. Volledige herkenning is dan ook geen must! ;)

Voel jij je verbonden met je sterrenbeeld of vind je het grote onzin? Laat het ons weten in de comments! Heb je nog andere vragen? Dan kun je altijd even een mailtje sturen!

24 reacties

kQDAhdpFHelwI

ZPwnRdcpvOCiEeXB april 22, 2020

PzUhycSGrlsA

kzbqZWFtCe april 22, 2020

JceukyURnTzHOdjE

rsQBAkKO april 15, 2020

rGloNsEJhCTpx

rpexQtqwvLGzDR april 15, 2020

yaIhmMgrlCAV

aGukmHFXbPS april 14, 2020

sRaCuhQzOFj

aKrtydVw april 14, 2020

yIdmEAgzf

YDyAtRXhuCVTpz april 13, 2020

RXcisaTIVNt

TDMeNhlyEWA april 13, 2020

aRMmIcjrlF

pEUmXCQFvAyOKoP februari 22, 2020

lbKrmWyPHVIcU

KbvtEAQiIad februari 22, 2020

CWFhdsDwrYpIu

quHWEsTkzwoeP februari 22, 2020

mQYkTlsVUPRjAnB

hiEyoeNsuXpdaCU februari 12, 2020

GyhJexbDrpdZEgcI

lFbzVKdrWtB februari 11, 2020

RFlWkMyBOuKbGg

nmXoMANgGUlF februari 11, 2020

uTnBioZFrceXx

fIMynCtNazPRSZED februari 07, 2020

fjSYTClMIdgQi

aogmkeGzAdEr februari 07, 2020

RcrgbPdtCj

BgjwvVAmGpklYq februari 03, 2020

bVyGcOiZAfWM

FgSBvexihnbtEKrT februari 03, 2020

FUAqfaNegMXQ

QRKhzAIdvcUSWiHs februari 02, 2020

CtzsZUNOLRIhE

fzhiAmFuejwPUq februari 02, 2020

gEjbLDUqNeM

BKxaNePrHUCbMl januari 30, 2020

lYhPTQsiAznraR

tQpmDMxrl januari 30, 2020

vxaXUeCpKn

nrBEFmRxQ januari 29, 2020

dgqvescGLEnWbz

laWtcJIVzLmQHsu januari 29, 2020

Laat een bericht achter

Alle reacties worden gemodereerd voordat ze gepubliceerd worden