Unieke, persoonlijke sieraden met een verhaal en betekenis

Vandaag de dag zijn er ontelbaar veel sieraden te vinden: in winkels, online in webshops, op marktjes, bij evenementen en ook vrijwel alle grote modemerken nemen sieraden op in hun collecties. Het ontbreekt de markt in ieder geval niet aan sieraden. In alle soorten, maten en prijsklassen zijn er sieraden terug te vinden. Voor ieder wat wils zou je denken, toch? Maar aan deze booming markt zit ook een andere kant: unieke, persoonlijke sieraden lijken te verdwijnen. Sieraden lijken steeds minder een speciale waarde voor mensen te hebben, en met de sieraden van Lunar Wolff willen wij dit terugbrengen.

Hoewel wij voorstander zijn van een divers aanbod aan sieraden, zit er ook een keerzijde aan. Steeds meer sieraden zijn trendgevoelig: ze worden snel gekocht en ook net zo snel weer weggegooid. Mensen verslijten steeds sneller en steeds meer sieraden, en dat is niet alleen slecht voor het milieu, maar ook nog eens zonde voor al het werk dat schuilgaat achter de productie! En ondanks dat sommige sieraden spotgoedkoop zijn, is het ook voor je portemonnee niet erg gunstig als je steeds sneller en steeds meer sieraden aanschaft. Sieraden horen voor ons speciale items te zijn, die je koopt met een bepaald gevoel of een bepaalde betekenis erachter. En begrijp ons niet verkeerd: wij zijn absoluut van mening dat sieraden een echte musthave zijn in je garderobe, het maakt je outfit af en sieraden kunnen je zelfverzekerder laten voelen. Maar laat dit dan wel sieraden zijn die voor jou een speciale betekenis hebben, of waar een verhaal achter schuil gaat. Sieraden die je voor langere tijd kunt en wil dragen, niet omdat ze zo duur zijn, maar puur omdat ze een speciale betekenis voor je hebben. Het gaat hier niet om een zo hoog mogelijk prijskaartje, al is het de goedkoopste ring op aarde: draag het met trots als het voor jou een speciale betekenis heeft!

Alle sieraden van Lunar Wolff zijn sieraden met een betekenis, met een verhaal. Zo stond onze eerste collectie in het teken van edelstenen: elke steen met een eigen betekenis en kracht, met een eigen verhaal. Doordat elke steen een eigen vorm heeft, is elke steen uniek, en dat maakt ook elk van onze sieraden uniek. Ons doel is om jullie enkel sieraden te bieden waar een verhaal of betekenis achter zit, zodat wij op deze manier de sieraden met waarde weer terug kunnen halen. Wanneer je onze sieraden draagt, draag je een sieraad met een speciale betekenis of doet het je denken aan de persoon van wie je het cadeau hebt gekregen. Wat vinden jullie? Vinden jullie dat sieraden een speciale betekenis moeten hebben? Laat het ons weten in de comments!

1 reacties

Propecia Medical Results Muctevot [url=https://bansocialism.com/]cheap cialis online[/url] plaummaMep Body Building Forum Clomid

SlenseNed december 17, 2020

Laat een bericht achter

Alle reacties worden gemodereerd voordat ze gepubliceerd worden