Nieuwe sieraden in de collectie: chain necklaces en oorbellen

YAS! We hebben nieuwe sieraden toegevoegd aan onze collecties! Niet alleen hebben we eindelijk oorbellen met gemstones, maar ook hebben we verschillende basic chain necklaces toegevoegd.

Chain necklaces en figaro necklaces

Op zoek naar een ketting die je overal mee kunt combineren? Onze verschillende chain necklaces zijn altijd goed! Ze zijn verkrijgbaar in zilver, goud of multi-coloured (combinatie van goud en zilver, want nee, daar is helemaal niets mis mee). Niet alleen zijn de kettingen er in verschillende kleuren, maar ook kun je kiezen uit verschillende lengtes en diktes. Zo is er voor iedereen iets dat past; niet alleen voor vrouwen, maar ook voor mannen!


De chain necklaces zijn gemaakt van stainless steel. Stainless steel is een sterker metaal dan zilver, waardoor er minder snel krassen op zullen komen. Ook glimt het mooi en is het gladder dan zilver. Voor de gouden varianten is gebruik gemaakt van een goede vorm van gold plating over het stainless steel. Deze gold plating blijft een hele lange tijd mooi, ook bij dagelijks dragen van de sieraden. De materiaalkeuze was dus bewust en levert alleen maar voordelen op!

Gemstone earrings

Eén van de producten waar het meest naar is gevraagd, is toch wel de oorbel met gemstones. En jullie wensen kunnen we natuurlijk niet zomaar negeren, dus they are finally here! Met deze statement oorbellen maak je je outfit echt af. Ook kun je onze oorbellen eindeloos combineren met andere sieraden uit onze collecties. We love it!


Welke sieraden mis jij nog in onze collectie? Laat het ons weten, dan gaan we er graag mee aan de slag! We staan altijd open voor nieuwe ideeen.


Lots of love,


Suzanne en Isabelle

Laat een bericht achter

Alle reacties worden gemodereerd voordat ze gepubliceerd worden