Interview: Sanne Juliaans

Sanne Juliaans interview Wolff Jewellery

In deze rubriek interviewen wij inspirerende mensen: hoe zijn zij gekomen waar zij vandaag de dag staan, en wat kunnen zij anderen meegeven? Vandaag: Sanne (21). Deze prachtige beauty is model - totaal niet te zien ;) - en staat voor self love!

Vertel, wie ben je en waar kom je vandaan?
Ik ben sanne, ik kom uit amsterdam, ik ben 21 jaar oud en ik ben model. Ik sport twee keer in de week en heb niet echt specifieke hobby’s, maar ik geniet er heel erg van om leuke dingen te doen met mijn familie en vrienden.

Hoe is je modellencarrière gestart?
Mijn modellencarrière is eigenlijk gestart via social media. Een agency had mij een DM gestuurd, en vanaf daar is het gestart. Ik ben nu 1,5 jaar bezig met modellenwerk, en het gaat steeds beter. Je moet wel echt veel geduld hebben, maar beetje bij beetje kom je er wel!

Sanne Juliaans model

En heb je nog een leuk feitje over jezelf?
Ik ben behoorlijk goofy, ik vind het mooi om de mensen om mij heen te laten lachen en dat ze een leuke tijd hebben gehad als ze met mij zijn geweest!

Wat is je sterrenbeeld, en hecht je hier waarde aan?
Ik ben een waterman, ik hecht daar best veel waarde aan omdat het toch een bepaald beeld geeft over hoe een persoon is en wat voor trekjes mensen hebben.

Je deelt je prachtige foto’s via je Instagram-account. Hoe probeer je jouw bereik in te zetten?
Als ik heel eerlijk ben ben ik niet zo heel erg bezig met social media, ik post maar wat, haha! Maar ik hoop wel dat ik meiden kan laten zien dat je mooi bent zoals je bent!Heb je een life quote, die goed bij jou past?
Love yourself first and everything else falls into line.

Kun je een gebeurtenis in je leven beschrijven die veel invloed heeft gehad op de persoon die je nu bent?
Ik ben vroeger voor een hele lange tijd gepest. Het was een moeilijke periode, ik heb er ook niet echt over gepraat met iemand destijds, maar het heeft de persoon die ik nu ben wel juist sterker gemaakt. Als dat niet was gebeurd, was ik misschien niet de persoon die ik nu ben.

Welk sieraad van Lunar Wolff heb je bij ons uitgekozen?
Ik heb de stone of love gekozen!

En waarom?
Ik heb deze gekozen omdat mijn relatie helaas net beëindigd is. Het trok mij aan omdat het deels voor self love staat. Deze periode gaat voor mij erg lastig worden dus ik denk wel dat ik wat extra love kan gebruiken!

Tot slot zijn we nog benieuwd wat je nog aan de collectie toegevoegd ziet worden?
Misschien iets met oorbellen! 

Lieve, knappe Sanne, thanks voor je interview and keep it going, want je bent lekker bezig! Wil je meer van haar zien? Check dan haar Instagram @sannejuliaans!

11 reacties

oQCODiUEPl

dUGRgCJmSoIxDpvi mei 01, 2020

vdCwmDiugyK

sAmQopBiMYCybLr mei 01, 2020

LUbhETaS

WcMJFZlVGbUReh april 04, 2020

BwvteArQFaRnWKL

FzPtJcrVfQnCYKS april 04, 2020

sKWHukEowjByr

hFTvAPfHUqkWgYVs april 04, 2020

pIsbWCeAPfxuO

LyNiAgzVQGmhpE maart 26, 2020

QoAknqsJjlCSYe

qGXgvYIDsJktz maart 26, 2020

kYZlrwJSvgPFMa

tyFYBWsdivkPDS maart 19, 2020

GVdnmQWuAl

xNOWkaLhu maart 19, 2020

iBLAuoEtkPxehZRW

nwTcojpXh maart 18, 2020

kmKpABnQuLNlShi

UfeKGIOwlcnX maart 18, 2020

Laat een bericht achter

Alle reacties worden gemodereerd voordat ze gepubliceerd worden