Interview: Lavils

Lavils Interview Wolff Jewellery

In deze rubriek interviewen wij inspirerende mensen: hoe zijn zij gekomen waar zij vandaag de dag staan, en wat kunnen zij anderen meegeven? Vandaag: Lavils (18). Deze knappe beauty inclusief prachtige naam is nog maar 18 jaar, kan mega mooi zingen en heeft al verschillende nummers uitgebracht. Tijd om haar beter te leren kennen!

Wie ben je en waar kom je vandaan?
Ik ben Lavils, ik kom uit Rotterdam en ik ben 18 jaar. Ik ben op dit moment bezig met mijn laatste jaar van Havo. Mijn hobby’s zijn editen en zingen en daarnaast werk ik in een restaurant. Verder ben ik een huge fan van Jhene Aiko. She’s my spirit animal.. 

Lavils Interview Wolff Jewellery

Je bent echt mega goed bezig met jouw (zang)carrière! Hoe heeft dit zich de afgelopen jaren ontwikkeld?
Ik ben begonnen met zingen toen ik vier jaar was. Ik ben opgegroeid met muziek, mijn vader was muzikant, dus thuis hoorde ik veel muziek. Ik ging vaak mee met mijn vaders optredens. Toen ik twaalf werd heb ik stiekem een eigen Instagram-account aangemaakt, en filmpjes geplaatst waarin ik covers zong. Daar kreeg ik zulke leuke reacties op. Op mijn dertiende kocht mijn vader een microfoon. Ik had toevallig voor mijn verjaardag een Macbook gekregen, waar de app Garageband op stond. Vanaf toen ben ik veel mash-ups op gaan nemen, waarvan ik er een op Soundcloud had gedeeld: ‘She don’t x One dance’. Ook dit pakte goed uit. Hierna werd ik ontdekt door een producer met wie ik destijds goed bevriend was, en hij maakte een remix. En dat is eigenlijk waar het allemaal begon. Ik was toen vijftien, overigens. Daarna had ik een soort pauze van twee jaar, omdat ik niet echt wist wat ik wilde. Ik werkte toen met een goede vriend, Nerra, van Brocode. Hij stuurde mij liedjes waar ik mijn verses op kon doen. Het was niet echt serieus, maar zo heb ik wel leren schrijven. Vervolgens heb ik op mijn zeventiende mijn eerste eigen liedje uitgebracht, ‘Nek je die’. Het was meer een freestyle, maar ik besloot toch om het uit te brengen. Uiteindelijk was dat waar mijn volgers al die tijd op wachtten. In 2019 heb ik zeven liedjes uitgebracht, en de maand juni zelfs vier releases. En sindsdien is mijn carrière als een speer gegaan!

Zo tof, echt goed bezig. Wat betekent zingen voor jou?
Zingen means everything to me. Alles. Ik ben echt dankbaar dat ik hier iets mee kan doen. Dat ik mijn stem kan gebruiken om mijn gevoelens te uiten en het te delen met de buitenwereld.

Zijn er gebeurtenissen die zich in jouw leven hebben voorgedaan die veel invloed hebben gehad op de persoon die je nu bent?
Er is nooit maar een gebeurtenis die jou gemaakt heeft tot wie je bent. Ik denk persoonlijk dat alles wat ik mee heb gemaakt mij een soort ‘lesje’ heeft geleerd, mij heeft gemaakt tot wie ik nu ben. All types of relationships and all types of experiences.

Lavils Interview Wolff Jewellery

Heb je een life quote die goed bij jou past?
Mijn life quote is ‘I don’t force nothing, what’s meant for me will always be.’

Je hebt aardig wat volgers op social media. Hoe probeer jij jouw bereik op social media in te zetten?
Ik probeer mijn bereik op social media in te zetten door gewoon mezelf te zijn! De rest komt dan vanzelf...

Welk sieraad heb je bij ons uitgezocht?
Ik heb gevraagd welk sieraad het best zou passen bij iemand die schorpioen als sterrenbeeld heeft, en mij werd aangeraden The Stone of Balance (Aquamarine gemstone) of The Stone of Protection (Amethyst) necklace te nemen.

Ben jij zelf schorpioen? En wat hecht je hier voor waarde aan?
Ik hecht hier heel veel waarde aan! Dit komt doordat ik mezelf heel erg herken in de eigenschappen van een scorpio, en i’m very spiritual van mijzelf. Ik ben heel erg voorzichtig when it comes to my energy, dus ik denk dat The Stone of Protection hier goed bij past.

Wat voor sieraden zou je graag nog aan onze collecties toegevoegd zien worden?
Oorbellen zou ik echt heel tof vinden!

Lieve Lavils, thanks voor het interview. You’re the best! Wij blijven haar sowieso volgen. Benieuwd naar haar geworden of wil je meer van haar zien? Check dan haar Instagram via @lavils_. Hier deelt ze onder andere zangfilmpjes, so don’t miss out!

8 reacties

Amoxicillin[/url] Amoxicillin 500mg Capsules syk.suhn.wolff-jewellery.com.zzr.ce http://mewkid.net/when-is-xuxlya2/
ebtizjepon oktober 27, 2020

aZjGQkCLEc

zjUNOGIicDnJF mei 01, 2020

qhmcpIxNeGDJlj

NUHQoDefYvLJXR mei 01, 2020

kJDOmQTw

kSbZeDtLIqJyBiEO april 04, 2020

uLYTtZaO

cyMUFnWwOIvufq april 04, 2020

BMxdKshQmAorD

JhKgXTIofbd april 04, 2020

wPDjTrYGNJFUdW

HviyhnalDIWtE maart 26, 2020

mtTSdblWDxF

CwmvkWYDqhrnaRA maart 26, 2020

Laat een bericht achter

Alle reacties worden gemodereerd voordat ze gepubliceerd worden