Interview: Jasdeep Kaur

In deze rubriek interviewen wij interessante en inspirerende mensen. Vandaag Jasdeep Kaur: Jasdeep kun je kennen van de webshop Villamoo, waar zij toffe schoenen verkoopt.

Wij zijn benieuwd, wie ben je, waar woon je en waar kom je vandaan?
Mijn naam is Jasdeep Kaur, 24 jaar. Ik ben geboren in Punjab, India! Op jonge leeftijd ben ik samen met mijn moeder verhuisd naar Amsterdam. Hier ben ik vervolgens altijd blijven wonen. Inmiddels zijn we wel al drie keer verhuisd, maar we hebben altijd besloten om in Amsterdam te blijven wonen. Ik werk ook in Amsterdam dus dat is voor mij super handig. 

Hoe zouden je vrienden je omschrijven?
Mijn vrienden omschrijven mij denk ik als GEK!

En niet geheel onbelangrijk: wat is je lievelingseten?
Ik vind echt zoveel eten lekker! Wat ik wel heel belangrijk vind is om gezond te leven. Ik probeer daarom zoveel mogelijk te sporten en zo gezond mogelijk te eten. Ik heb namelijk veel energie nodig voor mijn werk. Het liefst eet ik iedere dag pizza en burgers, maar dat gaat invloed hebben op mijn gezondheid en mijn werk, helaas. ;)

Je hebt een goedlopend eigen bedrijf: Villamoo. Hoe is je bedrijf ontstaan?
Het begon allemaal tijdens de Minor Ondernemerschap, een keuzetraject dat ik koos tijdens mijn studie. Mijn hele familie zit in the business dus ik had altijd al een gevoel dat ik er ook in terecht zou komen. Dit is uiteindelijk dus ook echt gebeurd! Ongeveer twee jaar voordat ik de minor ging doen had ik het idee om een webshop te beginnen en de leukste schoenen te verkopen. Mijn idee was niet per se om uniek te zijn met mijn collecties, maar eerder met de manier van presenteren. Ik geloof er echt in dat het presenteren van je producten net zo belangrijk is als het product zelf. Het idee heb ik toen vervolgens samen met twee andere klasgenoten tijdens de Minor uitgeschreven en voorgelegd aan de docenten. Na wat gesprekken konden we dan eindelijk van start! 

En hoe vind je het om een eigen bedrijf te hebben?
Geweldig! Het komt wel eens voor dat ik een keer mijn dag niet heb. Ik vind het dan heel fijn om mijn laptop dicht te klappen en mijn rust te nemen. Het komt ook wel eens voor dat ik midden in de nacht ineens zin heb om te werken; dat doe ik dan ook. Ik vind het heel fijn dat ik zelf mijn uren kan indelen en creatief kan zijn zonder grenzen.  

Zou je het ondernemerschap aanraden aan anderen?
Het verschilt echt per persoon of ik het zou aanraden of niet. Ik vind dat je als ondernemer niet bang moet zijn om risico’s te nemen en zeker niet bang moet zijn om wel eens geld te verliezen. Het hoort er allemaal bij. Ik vind het ook heel belangrijk dat je als ondernemer bereid moet zijn om overuren te maken met je werk. Het klinkt misschien rude, maar als je dit allemaal niet in je hebt dan zou ik het ondernemerschap ook niet aanraden.

Wat is jouw life quote?
Live life today.

Wat zou jij je 16-jarige zelf willen zeggen?
Niet zo stressen gek! Ik was echt een stresskip vroeger, terwijl ik een heel relaxed leven had. Als ik mijn jeugd vergelijk met met mijn leven nu dan vraag ik mij oprecht af waarom ik toen slapeloze nachten had.

Waar zie jij jezelf in de toekomst?
Ik hoop ten eerste om in een groter pand te zitten! Het begint namelijk super krap te worden in mijn magazijn. Daarnaast hoop ik natuurlijk dat ik in de toekomst ook mijn schoenen kan leveren in het buitenland. België komt er binnenkort sowieso aan! Misschien dat ik mijn collectie nog ga uitbreiden en naast schoenen nog meer leuks ga verkopen… stay tuned! ;)

Ben jij nog op zoek naar toffe schoenen? Of ben je gewoon nieuwsgierig geworden? Check haar website via https://www.villamoo.nl/!

20 reacties

ArvOtQUbi

ePmvsflGdxX maart 19, 2020

dzDKLiac

mZQtoGVAyEcwnTJg maart 19, 2020

GpFYuwUmr

zeCdWGqD maart 18, 2020

xqDyLuUG

BcwkOXHZ maart 18, 2020

xnlgKmVGzjOhLB

sqnhAaPyYNjxKwG februari 12, 2020

kGtDinIYTwFWKp

yGLsPhWkF februari 12, 2020

Jdtamhkv

dqMJtcvUR februari 11, 2020

VlRhNAQfGgWZHpjJ

MpwNVOYXyqmzT februari 11, 2020

aUROAcFwlvsHBJMj

GycXJoEPtK februari 07, 2020

HgoCDNZlPSFpq

BaFEkhemKnTC februari 07, 2020

ZvcNtUdo

MXjILfBnRAiQ februari 03, 2020

mFNOqvyj

ltLeGUwaAj februari 03, 2020

PIqZcURTDvnLh

tUFQLAZpdGyY februari 02, 2020

WmPIFSrdVMakxnGR

opWsdBFLXuJ februari 02, 2020

amEZDwPBNeA

qdPTRJpBYfhrLvm januari 30, 2020

efsLMCbpidwmklrH

fupFSQqIZJbXhCxV januari 30, 2020

SfhUwvuCxq

ANkmKCuPwi januari 29, 2020

lVzXjvutWryPT

EwibZlHCezPSm januari 29, 2020

QWNPdrCXApB

eGOIxflZhUiAPbKz januari 21, 2020

CWUaupenl

vkYZmwuO januari 21, 2020

Laat een bericht achter

Alle reacties worden gemodereerd voordat ze gepubliceerd worden