Interview: Eugenée Anita

In deze nieuwe rubriek zullen wij interessante en inspirerende mensen interviewen. Vandaag trappen wij af met een van onze eigen knappe modellen: Eugenée Anita! Niet alleen is zij model, maar ook nog eens MUAH.

Vertel, wie ben je en waar kom je vandaan?
Ik ben Eugenée Anita, ik ben een 23-jarige visagist uit Den Haag. Drie jaar geleden ben ik vanuit dushi Kòrsou (Curaçao) 🇨🇼 naar Nederland verhuisd, en sindsdien woon ik hier! Voordat ik vanuit Curaçao naar Nederland kwam, was ik net terug uit Amerika. Ik deed daar college, en het was het gewoon echt niet voor mij. Ik was nog jong, ik deed niet genoeg mijn best. Vanuit Curaçao ben ik daarna naar Nederland vertrokken om Pedagogiek te studeren, maar dat vond ik echt niet leuk. Ik ben toen bij Lush gaan werken, en dat vond ik echt geweldig. Vanuit mijn liefde voor make-up ben ik toen visagie gaan studeren bij de school van Mieke Petiet. Dit was het gewoon echt voor mij: voor mij de beste school in Nederland! Een week geleden heb ik de gruppo select masterclass hier afgerond! Nu ben ik dus “Professional Make-up Artist” en “Hair Stylist”. Ik heb hier zoveel geleerd.

Wat is je lievelingseten?
De sumo burger van the vegan junkfood bar is my LIFE!

Hoe zouden vrienden je omschrijven?
Even denken… Ik denk dat ze zouden zeggen dat ik eigenwijs ben, maar er is de laatste jaren veel veranderd. Mijn vader is vorig jaar overleden, en dat heeft ervoor gezorgd dat mijn leven even volledig op zijn kop stond. Het heeft mij wel in de goede zin veranderd, en dit heeft mij eigenlijk een spirituele richting gegeven aan mijn leven. Verder ben ik altijd bezig (soms zelf hyperactief), gek, spontaan en ik geef om alles om mij heen op deze wereld!

Wat is je life quote?
“Unlearn everything you’ve been taught.” Dit omdat je jouw leven lang van alles hebt geleerd. Maar dit zijn andermans lessen, die zij aan jou proberen te geven. Ik ben van mening dat je voor jezelf moet denken en stil moet staan bij waar jij als individu in gelooft, en wat jij waardeert. In de rest van je leven komt het aan op jezelf, dus je moet je eigen wereld creëren.

Waar zie jij jezelf in de toekomst?
Ik zie mijzelf als MUAH, en verder zou ik graag muziek maken en model staan. Ik denk dat ik multi-getalenteerd ben, en het voelt echt niet oke om dat te zeggen, maar ik vind het gewoon heel leuk om veel verschillende dingen te doen. Daar ben ik juist dankbaar voor, en waarom zou ik het dan niet delen met de rest van de wereld? Ik zie mijzelf als kunst, en ik wil kunst maken.

Hoe vond je het om model te staan voor Lunar Wolff?
Het was echt geweldig! Ik vond het spannend, want het was een van mijn eerste klussen. Hierdoor was ik soms onzeker en vroeg ik mij af of ik het goed deed, maar jullie hebben mij echt de zelfverzekerdheid gegeven. Door jullie gooide ik mijn haar los, deed ik wat ik wilde. De foto’s en video’s zijn zo mooi geworden, dus ik ben jullie ook echt heel erg dankbaar voor deze kans. Het was echt top en een mooie start van iets nieuws, dus dank je wel daarvoor!

Wil je meer van haar weten en zien? Check haar Instagram via @afromycaribbean!

27 reacties

Legit bitcoin doubler site 2021: Double Your Bitcoin Instantly.
If you want to double your bitcoin instantly, or looking for a legit bitcoin doubler site in 2021 to earn crypto, check this out.
Click : https://doublecoins.net

RichardPOF maart 26, 2021

2x ETHEREUM: Wanna Double Your BTC to the Moon?
A section of the Moon ETHEREUM Live website shows the scheme’s promise to double your ETHEREUM in 24 hours.
Click : https://ether2x.net

AustinBeece maart 21, 2021

Bitcoin investment by means of bitcoin doubler membership seems a really risky option to double your bitcoin.
Click : https://earnx2btc.com

LarryDinny maart 18, 2021

Muchas gracias. ?Como puedo iniciar sesion?

eojsxmshyy maart 15, 2021

Muchas gracias. ?Como puedo iniciar sesion?

ekerlisyap maart 11, 2021

2x Bitcoin: Wanna Double Your BTC to the Moon?
A section of the Moon Bitcoin Live website shows the scheme’s promise to double your bitcoin in 24 hours.
Click : https://bitdouble.net

AndreBalry maart 10, 2021

SELLING 0-1K FOLLOWERS 2008 VERIFIED BADGE Account Twitter 2008 – 2014 Aged Accounts Starting from 2

click through the following post
https://sellaccs.net

Contact
Skype & Telegram : congmmo
ICQ : 652720497 Email : accsmarket.netgmail .com

THX!

Russellder februari 27, 2021

Make Your Bitcoin Double In Just 12 Hours.
The website promises to double your bitcoin with no human intervention required. Our system is fully automated it only needs 12 hours to double your bitcoins.
Click to : https://doublebtc.net

Doublebtc-Cok februari 23, 2021

SELLING 0-1K FOLLOWERS 2008 VERIFIED BADGE Account Twitter 2008 – 2014 Aged Accounts Starting from 2

investigate this site
https://sellaccs.net

PM
Skype & Telegram : congmmo
ICQ : 652720497 Email : accsmarket.netgmail .com

Thanks You

Jeffreydob februari 13, 2021

Invest bitcoin double your bitcoins within 12 hours
Before make an investment on double your bitcoin in 24 hours system, please read about plan features & then select which plan is best for your investment.
Click to : https://earnx2btc.com

LarryDinny februari 12, 2021

Bán Account Twitter cổ từ 2007 đến 2017 random follower dưới 100 giá 23k/accs.
Giá có thể thay đổi theo thời điểm.

http://accs.vn

Liên hệ:
Zalo : 0934670123
accsmarket.net@gmaildot.com

Thank you!

TwitterCo-Not februari 09, 2021

Bán Account Twitter cổ từ 2007 đến 2017 random follower dưới 100 giá 23k/accs.
Giá có thể thay đổi theo thời điểm.

http://accs.vn

Liên hệ:
Zalo : 0934670123
accsmarket.net@gmaildot.com

Thx

TwitterCo-Not januari 12, 2021

zZHRsiOEmGWXU

YVkqszfAQ februari 12, 2020

MaHVLXTucSQ

EsNcQlgpa februari 12, 2020

wbOIPzaJjgZu

AnjGDVYwMut februari 11, 2020

LMIeVDHTkKBfuh

YqwFGmDojAf februari 11, 2020

bIUgSBVpruG

NApdLJqOIExfiw februari 07, 2020

PnQCUMNDBfmR

uThnRFWQzfB februari 07, 2020

NtPOqUILvDCSZmVs

QlDFrBSENuMAR februari 03, 2020

PshOCVwKq

AMhJVWvPfCj februari 02, 2020

tprasDkzYMFli

XYpakNtIZQsU februari 02, 2020

APIJHlOjwYq

VNTuzohKmpBDPFL januari 30, 2020

nuNaecHDGX

ehoYRExrNfjsQm januari 30, 2020

omruUpNiGFA

lLfIGFoR januari 29, 2020

hEBVuosXjZ

iJWZqTSNoVPuztE januari 29, 2020

Laat een bericht achter

Alle reacties worden gemodereerd voordat ze gepubliceerd worden