Het perfecte cadeau voor de feestdagen?

Woohoo! It’s almost that time of the year! Bij Lunar Wolff houden wij ontzettend van de feestdagen: een perfecte gelegenheid om lekker bij elkaar te komen en een goed excuus om meeega veel te eten. Maar ondanks dat de feestdagen veel gezelligheid en misschien wat extra kilootjes opleveren, is het voor veel mensen een stressvolle periode. Met Sinterklaas, Kerst en Oud en Nieuw op komst, komen vanzelfsprekend ook de cadeaus om de hoek kijken. Maar wat moet je iedereen dit jaar nou weer geven? Vaak worden er tientallen winkels afgestruind, om vervolgens alsnog last-minute alle cadeaus te verzamelen in een overvolle, veel te warme winkel.

Hoe fijn is het dan als je eenvoudig, op je gemak, online jouw persoonlijke cadeaus kunt uitzoeken? Sieraden zien wij als het ultieme kerstcadeau voor een dierbare: sieraden draag je dicht op je lichaam, en zo ben je dus altijd verbonden met de persoon voor wie je het sieraad hebt gekocht.

Sieraden zijn het ultieme kerstcadeau!

In de eerste collectie van Lunar Wolff zijn edelstenen gebruik: de Amethyst, Aquamarine, Carnelian en Rose Quartz. Vier stenen met allen een eigen betekenis, alle stenen hebben een eigen verhaal. Op basis van de kenmerken en de werking van de stenen kun je op deze manier makkelijk een cadeau vinden dat perfect bij iemand past.

Op basis van de kenmerken van de desbetreffende persoon, zoek jij het cadeau uit.

Zoek je bijvoorbeeld een cadeau voor je hardwerkende vriendin, die keihard aan het bouwen is aan haar toekomst? Ga dan voor The Stone of Ambition (Carnelian), die is speciaal voor ambitieuze mensen en geeft je meer moed, zelfverzekerdheid en besluitvaardigheid! En heeft je zusje een moeilijke tijd in de liefde? Geef haar dan The Stone of Love, speciaal voor mensen die een moeilijke tijd in de liefde doormaken! Zo maken wij jou het niet alleen makkelijker om een cadeau voor iemand te kiezen, je geeft iemand ook nog eens een echt persoonlijk cadeau.

3 reacties

Muchas gracias. ?Como puedo iniciar sesion?

tgsrgdhfzi maart 10, 2021

VCqyuncvj

tRxUWiACPrTaF december 05, 2019

dOgGjtnJe

HwFSXtIDqEyC december 05, 2019

Laat een bericht achter

Alle reacties worden gemodereerd voordat ze gepubliceerd worden