Get to know the team: Suzanne

Suus foto portret
Na veel gezellige blogs over voornamelijk sieraden, is het nu dan eindelijk tijd om onszelf eens voor te stellen. De komende tweef weken zullen dus in het teken staan van get to know us. Achter Lunar Wolff zit een tweetal ondernemers, en vandaag trappen we af met onze Suus!

Haar volledige naam is Suzanne Christina, maar liever wordt zij door iedereen Suus genoemd. Deze 21-jarige knapperd is nu bezig met het afronden van haar studie Toegepaste Psychologie en woont in een prachtig huisje in Amsterdam. Suus houdt van koken, lekker eten, muziek luisteren en koffie drinken met familie of vriendinnen. Absoluut niet houdt zij van vroeg op moeten staan, mensen die haar ongevraagd lang aanstaren of mensen die op basis van niets onaardig en bitter doen. Wel wordt Suus juist weer ontzettend gelukkig van de zon, en wil zij heel graag nog eens een reis door Azië maken. Een ultiem geluksmoment voor Suus is wanneer zij met haar vrienden in de auto naar het strand rijdt, om daar de hele dag lekker in de zon te liggen.

Suus omschrijft zichzelf als een nieuwsgierig persoon, die houdt van observeren en analyseren, heeft naar eigen zeggen een groot verantwoordelijkheidsgevoel en vindt humor belangrijk in haar werkomgeving. Dat zij zo nieuwsgierig is leidt ertoe dat zij alles wil uitproberen en altijd nieuwe dingen wil leren. Suus houdt zich binnen Lunar Wolff bezig met het bedenken en ontwerpen van nieuwe collecties, contact met de producent, het logistieke deel en komt met haar creatieve mind vaak met leuke ideeën voor ons bedrijf. Af en toe uit haar creativiteit in een chaotische gedachtegang, en het komt dan ook wel eens voor dat zij hierdoor dingen vergeet. Zo vergeet zij vaak aan wie zij welk verhaal heeft verteld, en vergeet zij daarnaast vaak verjaardagen van mensen in haar omgeving of haalt zij verjaardagen door elkaar. Krijg je geen felicitatie op je verjaardag? Geen zorgen, dit is niets persoonlijks! Suus is juist ontzettend betrokken bij haar omgeving en close vrienden, alleen voor data en verjaardagen kun je beter niet bij haar aankloppen.

Zelf draagt Suus The Stone of Protection necklace (Amethyst). Haar lievelingskleur is paars, net als de kleur van de steen, en Suus omringt zich graag met aardige mensen die een positieve vibe hebben. Daarnaast stimuleert de Amethyst een vrije geest, en Suus vindt het zelf dan ook belangrijk om open minded te zijn. Suus’ advies aan jullie is om in het leven altijd te doen waar je hart naar uitgaat. Zij vindt het zonde om iets te doen dat je niet leuk vindt, en denkt dat de wereld er een heel stuk gezelliger van zou worden als iedereen zou doen waar hij of zij gelukkig van wordt.

Heb jij nog vragen voor Suus? Of wil je iets anders vragen of delen? Let us know in the comments!

Laat een bericht achter

Alle reacties worden gemodereerd voordat ze gepubliceerd worden