Een weekend naar The City of Love: Parijs


Nederland is leuk, maar soms wil je even weg. Al ons werk voor Lunar Wolff hebben we tot nu toe in Nederland gedaan, dus we vonden dat het nu wel eens tijd was voor een andere omgeving. En welke stad konden we het weekend voor Valentijnsdag beter kiezen dan de stad van de liefde? Paris it was!

Vorige week vrijdag sprongen we in de auto en reden in minder dan zes uurtjes naar Parijs. Ik heb het geluk dat mijn tante in Parijs woont, dus konden we bij haar slapen. Ook wel zo gezellig, want zo vaak kan ik haar niet zien. Een goede combi tussen een business trip en familiebezoek dus!

Voor al onze collecties en sieraden vinden wij het belangrijk dat we iets persoonlijks en unieks neerzetten. Wij ontwerpen al onze sieraden zelf, maar om nieuwe collecties te bedenken is het belangrijk om inspiratie op te doen. Nu kan dit natuurlijk op veel verschillende manieren, maar omdat Suus en ik nu samen in het buitenland waren besloten we verschillende sieradenshops te bekijken om simpelweg inspiratie op te doen. Ook heeft Parijs geen gebrek aan mooie fotospots, dus konden we weer wat nieuwe content schieten voor onze social media-kanalen.Sacre Coeur
Naast werken hebben we natuurlijk de belangrijkste hotspots bezocht, al kwamen we al snel tot de conclusie dat 2,5 dag waarvan één dag in de stad zelf veel te kort is. Onze eerste hotspot was de Sacre Coeur, de grote basiliek. Toen we aankwamen zag Suus de trappen die we moesten nemen om er te komen, en wilde ze eigenlijk rechtsomkeert maken. Maar de Franse croissants moesten eraf, dus kon ik haar overhalen om toch te gaan. ;) Eenmaal boven en binnen in de basiliek was er een dienst bezig, en konden wij ons in de tussentijd verwonderen over hoe mooi het vanbinnen was.

De Eiffeltoren
Tijdens een citytrip naar Parijs kan uiteraard de Eiffeltoren niet ontbreken. Overdag was het bewolkt en regende het, dus besloten wij in de avond naar de Eiffeltoren te gaan, zodat we konden kijken naar de mooie lichtjes. Van mijn tante hadden we al gehoord dat de lichtjes om het hele uur werden aangezet. En niets is minder waar: met de lichtjes aan is de Eiffeltoren toch wel echt een hele romantische plek.

Zakkenrollers
Parijs en overigens alle grote steden staan erom bekend niet vreemd te zijn van zakkenrollers. Dit hebben we zelf mogen ondervinden. Toen we op onze metro aan het wachten waren zagen we twee mannen, die samen pratend aan kwamen lopen en zich vervolgens gingen verspreiden. Na een tijdje sloten er drie vrouwen bij de groep aan. Steeds kwamen ze even bijeen, om wat te fluisteren en vervolgens weer te verspreiden. Ze gingen dan op zoek naar een slachtoffer, waar ze vervolgens heel dicht achter gingen staan. Toen we hen aankeken staakten ze hun poging, maar geen twijfel over mogelijk dat zodra wij de metro in stapten, zij gewoon weer verder zijn gegaan. Bizar dat er gewoon gezakkenrold wordt waar je bij staat.

En dat is niet het enige dat we hebben meegemaakt. En toevallig hebben we dat vastgelegd op video! Binnenkort zullen we de video met jullie delen, dus stay tuned! Ondanks alles was het een mega leuke trip, en blijft Parijs nog altijd een van mijn favoriete steden.

15 reacties

fzgLHoan

zphyQUeR maart 19, 2020

cKbAwNLqRZkeoSP

saOhQtKJqmZGxDyl maart 18, 2020

xNaDkipRCtFmzUK

tDkxogUa maart 05, 2020

uDspvWnELqfV

VJpnOAaUlFfwCsr maart 05, 2020

XsgYaQWnhOlGkb

PDibHprQjSxvk maart 02, 2020

PvdHVzJWuMBakRgD

OrZxCmDiwQsoA maart 02, 2020

RYGJgyzh

aQYtmfvTsrhpuCAU februari 28, 2020

FSRkIgGYXeMwfpE

dNXGQJtixUBC februari 28, 2020

FDNmrUSyVeuIcLw

YwXUByZqDfakv februari 28, 2020

QYRNeBxryWnXmo

bkyoMjVPngKDX februari 22, 2020

AnhTWzfD

sDKRSiex februari 22, 2020

QOBTfIStVwdLe

jURekcxWKAOrT februari 22, 2020

wfJESndUaVLxTuYD

HUqpvDfhjaQ februari 22, 2020

OvYtkqHyWESlpKi

UftyLhVln februari 20, 2020

ywOBmYip

jWEyLsTIr februari 20, 2020

Laat een bericht achter

Alle reacties worden gemodereerd voordat ze gepubliceerd worden