Behind-the-scenes: shoot!

Scroll door je Instagram-feed, en je ziet genoeg pretty, perfect pictures. Bij Lunar Wolff proberen wij ook altijd mooie content voor jullie te maken, zodat ons wij met beelden ons merk aan jullie kunnen laten zien. Maar aan foto’s die soms heel easy lijken, gaat best wat werk aan vooraf! Afgelopen week hielden wij een shoot, en in deze blog krijg je een kijkje achter de schermen!


Moodboard

Wanneer een shoot gepland wordt, is een eerste stap de uitwerking van het concept. Welke sieraden moeten op welke manier in beeld worden gebracht? En welke vibe willen wij daarbij overbrengen? Wanneer dit proces is uitgewerkt, is een tweede stap de voorbereiding. Zo moeten er natuurlijk modellen geregeld worden, moet er een MUA geregeld worden, een fotograaf inclusief camera en andere benodigdheden, een locatie, voldoende eten en drinken, en andere spullen die aanwezig moeten zijn op de set.

In de make-up

Wij hebben gelukkig Carlijn in ons midden, die prachtige foto’s kan maken en daarvoor ook over de juiste spullen beschikt. Voor meer van haar werk kun je haar Instagram @bycarlijnhaveman checken! Wij hebben ons eigen netwerk en onze social media-kanalen ingezet om de modellen te regelen, en ondanks dat wij wat aan de late kant waren (rustig twee dagen van te voren), hebben wij alsnog op tijd prachtige modellen kunnen regelen.

Lights... Camera... Action!

En dan komt de dag van de shoot zelf. Je kunt alles nog zo goed geregeld hebben, alsnog kan er altijd iets mis gaan. Zo was het tijdens onze shoot ontzettend donker buiten, waardoor wij met lampen en reflectieschermen geprobeerd hebben meer, zo natuurlijk mogelijk, licht te creëren. Wanneer je buiten gaat shooten, is dit natuurlijk ook weersafhankelijk. Regen en weinig licht kan er dan voor zorgen dat een gehele shoot niet door kan gaan. Daarnaast is genoeg eten en drinken op de set key voor een gezellige sfeer! ;)

 fotoshoot wolff jewellery sieraden amsterdamHet eindresultaat! Kijk voor meer op onze socials!

Uiteindelijk kunnen wij door een goede voorbereiding, prachtige modellen en een topfotograaf terugkijken op een succesvolle shoot, waar wij nieuwe beelden hebben geschoten met onze kettingen, die jullie binnenkort terug zien komen in onze feed. Laat je ons even weten wat je van de foto’s vindt?!

Laat een bericht achter

Alle reacties worden gemodereerd voordat ze gepubliceerd worden