7 tips om jouw waardevolle sieraden zo lang mogelijk mooi te houden

Omdat wij als geen ander begrijpen dat jij jouw sieraden zo lang mogelijk mooi wil houden, hebben wij een aantal tips op een rijtje gezet die jou kunnen helpen om jouw sieraden zo lang mogelijk mooi te houden. Met deze tips heb jij zo lang mogelijk plezier van jouw sieraden!

  • Spuit geen parfum of haarlak op over je sieraden heen. Wees ook voorzichtig met andere cosmetica producten als shampoo, conditioner, bodylotion en olie.
  • Lekker dagje schoonmaken in huis? Vergeet niet je sieraden af te doen, want chloor kan een witte aanslag op zilver geven!
  • Doe je sieraden af als je gaat douchen of zwemmen, en als je gaat slapen.
  • Ook de zon kan jouw sieraden beschadigen. Zo kan de zon er bijvoorbeeld voor zorgen dat de kleur van edelstenen vervaagt. Bewaar jouw sieraden wanneer jij ze niet draagt dan ook in een afgesloten doosje.
  • Zwavel kan ervoor zorgen dat jouw zilveren sieraden zwart worden. Zwavel is bijvoorbeeld terug te vinden in elastiek, wol, rubber, eieren, erwten, aardappels, knoflook, uien, latex en parfums.
  • De zuurgraad van jouw huid kan er ook voor zorgen dat zilver zwart uitslaat, maar dit is ook afhankelijk van jouw voeding en alcohol- en medicijngebruik. Daarnaast verhoogt zweet de zuurgraad van jouw huid, waardoor het zilver sneller zwart zal worden. Doe daarom dan ook je sieraden altijd af als je gaat sporten!
  • Ga je op reis? Bewaar jouw sieraden dan in een travelcase speciaal voor sieraden, zo raken jouw sieraden niet in de knoop! Een aanrader is Juna Amsterdam: super toffe, leren sieraden travelcases, check het via deze link!

Dus: wil jij jouw sieraden ook zo lang mogelijk goed en mooi houden? Doe ze dan af wanneer het kan, laat het niet in aanraking komen met spul dat jouw sieraden aan kan tasten, en bewaar jouw sieraden in een afgesloten doosje.

2 reacties

generic cialis online safely[/url]
CheeretuH april 13, 2021

Actimoxil No Prescription Needed In Internet Muctevot [url=https://xbuycheapcialiss.com/]cialis online pharmacy[/url] plaummaMep Buy Diflucan Without No Prescription

Bousems december 11, 2020

Laat een bericht achter

Alle reacties worden gemodereerd voordat ze gepubliceerd worden