7 tips om de spullen in je bagage netjes mee te krijgen op reis

De vakantie is begonnen en dat betekent voor veel mensen reisjes maken! Stedentrips, een weekje naar de zon, een verre reis naar Azië of een ander werelddeel: in de zomer is het allemaal mogelijk. Vakantie gaat standaard gepaard met een lichte inpakstress. Kleding, make-up, douchespullen, ondergoed, bikini’s, sieraden: alles moet mee. Alles wordt in de koffer gepropt en aangekomen op bestemming hoop je dat alles nog even netjes is als voor het inpakken. Maar hoe kun je jouw spullen nou netjes mee krijgen op je eindbestemming? In deze blog vind je 7 tips!

  • Rol je kleding op: oprollen in plaats van opvouwen zorgt er niet alleen voor dat je meer ruimte hebt, maar zorgt er ook nog eens voor dat je kleding netjes blijft en minder snel kreukt!
  • Gebruik packing cubes: met behulp van packing cubes kun je je koffer ordenen. Vul een bijvoorbeeld met sokken, een met shirt, en ga zo maar door. Packing cubes haal je hier.
  • Doe waardevolle spullen in je handbagage: wist je dat wereldwijd ieder uur 3000 koffers kwijt raken? Houd waardevolle spullen daarom bij je in je handbagage.
  • Stop je zwaarste spullen aan de kant van de wieltjes: stop je de zware spullen juist aan de bovenkant, dan zal je koffer sneller omvallen en zal het drukken op je andere spullen onderin.
  • Doe breekbare spullen zoals parfumflesjes in wollen sokken.
  • Stop een geurzakje in je koffer: iedereen houdt van fris ruikende kleding. Doe daarom een geurzakje in je koffer en voorkom zo dat je kleding muf gaat ruiken!
  • Last but not least: gebruik een travelcase voor je sieraden, zodat je deze niet in de knoop raken. Bijvoorbeeld deze van Juna Amsterdam. Heb je geen tijd meer om deze te bestellen? Ga dan voor een pillendoosje of schroevendoosje. Simple as that!

Met bovenstaande tips neem jij jouw spullen in je bagage netjes mee op reis. Minder stress is sowieso een betere start van je vakantie!

1 reacties

Muchas gracias. ?Como puedo iniciar sesion?

xnbdcffbdb maart 28, 2021

Laat een bericht achter

Alle reacties worden gemodereerd voordat ze gepubliceerd worden